img
Tentang

Koperasi 1 Malaysia

Kami memahami keperluan pelanggan dan sediakan perkhidmatan yang profesional.
Kami akan memastikan setiap pelanggan dapat pinjam dengan selesa,
dapatkan yakin dengan service kami dan nikmati interest yang terendah.

Wakil Pemasaran

Pinjaman Koperasi dari Koperasi 1 Malaysia merupakan wakil pemasaran yang terdiri daripada melebihi 10 buah koperasi dan bank tempatan. Pinjaman Peribadi atau Koperasi khas untuk semua Kakitangan Kerajaan, badan berkanun, syarikat-syarikat yang ada potongan Biro Perkhidmatan Angkasa (BPA) ataupun Government Linked Company (GLC) seperti TNB, TM, Universiti, MAB (Malaysia Airport Berhad), SYABAS,Risda, PUAS, Puncak Niaga, dan lain-lain walaupun untuk yang mengalami masalah Komitmen Luar, CCRIS, CTOS atau Blacklist dari bank tempatan.

about

Pelbagai Pilihan Pakej Pinjaman

Kami dapat memberi nasihat khidmat kewangan dengan pelbagai pilihan pakej Pinjaman Peribadi dan Koperasi yang sesuai bagi kelulusan dengan bandingan kadar Pinjaman yang terendah.

about

Kadar Tetap yang Terendah

Contoh Pinjaman MBSB. Max kadar tetap 4.50%. Tempoh pinjaman, minimum 1 tahun dan maximum 10 tahun. Contoh: RM2000 + 3.40% =RM2068 / 1 tahun.

about
Misi Kami

Misi
Pinjaman Koperasi

Sediakan Perkhimatan yang sesuai
Memberi perkhidmatan yang telus, jujur dan pantas kepada seluruh Kakitangan Kerajaan dan Badan Berkanun di Malaysia yang memerlukan Pinjaman Koperasi yang rasmi dan sah.
Melindungi Pinjaman Peribadi atau Koperasi
Pinjaman Peribadi atau Koperasi anda akan dilindungi oleh insurans Takaful Malaysia dengan pembayaran balik melalui potongan slip-gaji atau melalui Biro Angkasa.
Bantuan untuk Menyelesaikan Masalah
“Jika anda mengalami masalah Komitmen Luar, CCRIS, CTOS atau Blacklist … kami sedia membantu dan menghulurkan perkhidmatan dengan Pinjaman Peribadi atau Koperasi yang sesuai untuk Kelulusan”.
Perkhidmatan di Seluruh Negara
Perkhidmatan kami juga terbuka kepada semua yang berada diluar kawasan termasuk Sabah dan Sarawak dimana kami akan menghantar borang secara pos kepada anda.